Wie zijn we?

Huyghe Machining Agency wordt aangedreven door de passie, de knowhow en de servicegerichtheid van Jan Huyghe en Anne Vandenbossche.

Jan Huyghe is ingenieur met verschillende jaren productie-ervaring. Sinds 1994 legt hij zich gepassioneerd toe op de verkoop van verspanings- en metaal-bewerkingsmachines. In 2002 stichtte hij samen met Anne, Huyghe Machining Agency.

Anne Vandenbossche (master in de tandheelkunde) brengt een frisse kijk en staat garant voor een gedetailleerde diagnose en een zorgvuldige opvolging van uw project.

Wat mag u van ons verwachten?

Trajectbegeleiding bij aankoop van verspanings- en metaalbewerkings-machines. Complete projectopvolging bij automatisering. Advies en consultancy.

Onze garanties

Passie voor alles wat met verspaning en metaalbewerking te maken heeft. Uitgebreide technische bagage. Effectieve productie-ervaring. Jarenlange samenwerking met gereputeerde leveranciers: we kennen hun sterktes en specialiteiten Helicopter view: de frisse kijk van een outsider in uw bedrijf, de marktkennis van een insider als het over verspanen en metaal bewerken gaat. Ervaring in grote aankoopbeslissingen en in de realisatie van complexe projecten. Uitmuntende service voor, tijdens en na uw project.

Onze waarden

Kwaliteit

We willen uitblinken in wat we doen. In ons advies, in de begeleiding van uw installatie traject, in onze projectopvolging. Omdat we weten dat u topkwaliteit van ons verwacht. Omdat we streven naar maximale klanten-tevredenheid.

Integriteit

We maken er een erezaak van om verantwoordelijk om te gaan met de data die u ons toevertrouwt.

We engageren ons om u, onze klant, altijd de juiste oplossing te adviseren. Onze relaties met leveranciers beïnvloeden dit advies niet.

Creativiteit

We gaan graag verder dan onze concurrenten. We zoeken graag alternatieve, innovatieve en originele oplossingen. En daar doet u uw voordeel mee.

Technische competentie

We willen mee zijn met de nieuwste technologie. Altijd. In alle relevante sectoren. Alleen zo kunnen we u advies van topkwaliteit geven.

Respect voor onze klanten

We willen meedenken met hen. En creatief meewerken aan hun duurzame groei. Door hen objectief advies te geven. Door hen zo goed mogelijk te begeleiden bij hun zoektocht naar de juiste machine tools. Bovendien zijn we bereid om bij elk project tot het uiterste om hun belangen te verdedigen bij onze leveranciers.

Respect voor onze medewerkers

We willen een bedrijf zijn waarin creatieve mensen hun talenten maximaal kunnen ontplooien. We geven mensen kansen om bij te leren en om verantwoordelijkheid te nemen.

Respect voor onze leveranciers

We willen hun ambassadeurs zijn bij onze klanten. We zetten hen niet nodeloos onder druk. Met als resultaat dat zij – wanneer het nodig is – graag een extra inspanning doen voor onze klanten.

Huyghe Machining Agency

24/08/2014

Contact